De Kluis 2022

Featured Video Play Icon

Lukt het overvallers Rico Verhoeven, Timor Steffens en Joseph Klibansky om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze Team STUK te slim af te zijn, de juiste kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Lukt het overvallers S10, Bente Fokken en sor om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze Team STUK te slim af te zijn, de juiste kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Lukt het overvallers ICE, Moeman en Zineb Fallouk van de serie Mocro Maffia om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze Team STUK te slim af te zijn, de juiste kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Lukt het overvallers Nina Warink, Robbert Rodenburg en Jan Versteegh om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze Team STUK te slim af te zijn, de juiste kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Lukt het overvallers Josylvio, Jack $hirak en Roxanne Kwant om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze Team STUK te slim af te zijn, de juiste kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Lukt het overvallers Sjaak, Meau en Donny Roelvink om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze Team STUK te slim af te zijn, de juiste kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen? Laatste kans, want dit is de laatste aflevering van dit seizoen!

Geef een antwoord