De roze cocaïne trend

Featured Video Play Icon

Van de elite clubgangers van Medellin tot de kartelkoninginnen die de onderwereld runnen, ineens lijkt iedereen in Colombia roze cocaïne te snuiven, ook wel 'tucibi' genoemd. Het is in de mode, het is zes keer zo duur als gewone witte cocaïne, het heeft zijn eigen muziekgenre genaamd 'Guaracha', en het is zo populair dat het zelfs een hele nieuwe generatie neo-narcos heeft voortgebracht.

Kartels breiden de productie uit naar Europa, dus verwacht dit seizoen dit magische roze poeder op Ibiza te zien - als je dat nog niet hebt gedaan. Maar hier is het ding - het is geen cocaïne en heeft niets gemeen met 2CB.

Dus wat is het? Matt Shea duikt diep in de onderwereld van Medellin om erachter te komen, in een reis die ons naar de kartelkoningin brengt die het allemaal begon. De oorlog tegen drugs is gewonnen door drugs. Ze zijn overal. Velen van hen zijn nieuw en ze zijn allemaal krachtiger.

De samenleving verandert chemicaliën, en chemicaliën veranderen de samenleving, waardoor nieuwe drugsscènes ontstaan ​​- sommige grappig, sommige bizar, sommige angstaanjagend. Drugs op tv betekent meestal dat criminelen worden gepakt of verslaafden in herstel. Maar deze serie gaat over de culturen en mensen die rond de stoffen zijn gegroeid. High Society laat je zien hoe drugs onze wereld vormgeven.

Geef een antwoord