EOTBDD Truth Boot

Featured Video Play Icon

Van seks in het bed van je ouders tot geslachtsverandering; de originals staan in deze eerste aflevering van 'Truth Booth' voor een aantal duivelse dilemma’s. Is Nick nog maagd? En heeft Jennifer hete avonturen beleefd met hetzelfde geslacht? De temperaturen in Gran Canaria waren al hoog maar na deze dilemma's stijgt deze tot pikante hoogtes.

In de 'Truth Booth' bespreken de singles en exen uitgebreid alle details en geheimen uit hun (liefdes)leven tijdens onder andere 'Most Likely Tag', 'This or That' en 'Never Have I Ever'.

Deze aflevering belooft steamy te worden want de singles en exen staan weer voor een aantal duivelse dilemma’s die met de week moeilijker worden. Voor altijd en alleen maar met je ex of nooit meer met iemand naar bed? Eén ding weet Ayleen in ieder geval zeker; haar one night stand wordt na de daad direct en vriendelijk verzocht de kamer te verlaten. Gevoelens? Daar doet ze niet aan.

Pak je notitieboekje er maar bij want in deze Truth Booth delen onze Ex on the Beach: Double Dutch cast tips. Sommige meer gevraagd dan andere maar zeker niet overbodig! Terwijl Nick in geur en kleur zijn tips deelt over de eerste keer in bed vertelt Lars hij niet met 1, maar 2 dames op een dag regelt. Zit de rest wel op deze tips te wachten of wordt er hevig meegeschreven?

Geef een antwoord