HERRES Seizoen 2

Featured Video Play Icon

Welkom op het Marburg VMBO College. De slechtste middelbare school van Nederland. Hier leer je maar één ding - overleven. Dit is het afvoerputje van het Nederlandse schoolsysteem. De docenten hier haten hun werk én hun leerlingen - dus zijn onze vrienden (Dex, Rio, Jayden en Tisha) op elkaar aangewezen. Samen proberen ze te chillen, slapend rijk te worden en uit de sh*t te komen.

Hey makker waar was je? HERRES is back bishes. Dex probeert indruk te maken op Kayla, maar hoe kan je flexen als je skeer bent?

Wanneer de gang erachter komt dat je een hoop geld kan verdienen met het vinden van pedo's, openen ze de jacht naar pedofielen in de buurt. Want die lopen vast wel rond bij het Marburg college.

Nog geen november, maar iedere maand zou NoFap moeten zijn. De groep gaat op zoek naar nieuwe manieren om wakker te blijven. Van zelfgemaakte energydrink naar de allergrootste energizer: NoFap.

Wanneer Tisha een paar rijke toeristen spot, veranderen ze een leeg lokaal in een B&B. Maar De Ram heeft andere plannen en geeft de toeristen 'The Real Dutch Experience'.

Je weet niet hoe het leven loopt bro. Vandaag ok, morgen game over. Kan plotseling voorbij zijn. Wanneer Michael onverwachts sterft zien Rio en Jayden hun kans schoon om veel gratis cake te vreten.

Dex ziet een kans om geld te verdienen aan zijn handicap terwijl Rio en Jayden rijlessen volgen van De Ram. Tisha eist dat Dex eindelijk de waarheid vertelt aan Kayla.

Het is ouderavond, de grote climax van het seizoen! Gaat Boutman de moeder van Dex aanduwen? Je gaat het zien. Of... je leest dit als je het al gezien hebt, in dat geval weet je het antwoord al.

Wanneer het geld voor Marnix weg is, moet Dex alles opbiechten aan Kayla. Of ziet hij toch nog een uitweg?

Geef een antwoord