Miljoenen verdienen met algoritmes

Featured Video Play Icon

In deze video gaat Floris Wyers op stap met John Beijer, oprichter en eigenaar van BeursPro. Met ruim 30 jaar ervaring op de beurs ben je bij hem op een vertrouwd adres. Met de supersnelle - en 650-PK sterke Audi RS e-ton GT van Pouw Exclusive - lanceert Floris John van het BeursPro kantoor in Amsterdam naar hun trading room in Noordwijk.

Slechts een hele kleine groep professionele beleggers maakt mooie rendementen met succesvolle geautomatiseerde beleggingsstrategieën. Deze technieken zijn vanaf nu dus ook voor iedereen beschikbaar bij BeursPro.

En we weten het allemaal hè: emoties, zoals hebzucht en angst, staan rendement enorm in de weg. Emoties hebben een grote invloed op het resultaat dat je behaalt met beleggen.

Met autotrading bepaalt een algoritme de juiste koop en verkoopsignalen. Het is een geautomatiseerd handelssysteem dat gebruik maakt van een computerprogramma om koop- en verkooporders te creëren en verzendt deze orders automatisch door naar jouw bankrekening.

John legt in deze video alles uit en natuurlijk is het niet compleet zonder een mooie sabrage en launch control met de volledig elektrische Audi RS e-tron GT. Snel kijken dus!

Geef een antwoord