Puberende Bejaarden 2022

Featured Video Play Icon

Puberende Bejaarden is terug! Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns zijn ook dit keer wéér dik 50 jaar ouder geworden. Ze hebben een nieuwe look en nog grootsere plannen om het leven te vieren. Onder toeziend oog van hun verborgen camera’s zijn deze nieuwe puberende bejaarden klaar om de nietsvermoedende slachtoffers volledig te shockeren.

Opgepast! Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns hebben zich omgetoverd tot puberende bejaarden en vieren het leven! Helaas zou er eerst afscheid genomen moeten worden van opa's Gijs, Koos en Frans.

In aflevering 2 gaan onze opa's de regels overtreden! Hoe reageren omstanders als zij vuurwerk afsteken en iets stelen uit de winkel?

Bachelor-dames Indigo, Isabella en Anna Noëlle kruipen voor de camera van Opa Jaap voor een hete fotoshoot! Trappen zij in deze vermomming van hun voormalige bachelor Thomas?

Drank, vrouwen, feesten: het geld gaat er hard doorheen! En nu zijn de opa's blut. Ze moeten snel aan geld zien te komen en dat doen zij natuurlijk op de meest chaotische manier! Werken in de bediening en op straat muziek maken. Wat vinden de nietsvermoedende omstanders van deze rare situaties?

Opa Arie is jarig! Een groot feest met strippers en veel drank! Alleen hebben opa's Karel en Jaap hier een ander idee bij. Na het feest is het tijd om Opa Arie naar het bejaardentehuis te brengen...

Opa Jaap en opa Karel zetten de bloemetjes buiten op een festival. Dat betekent gratis drank, racen op een scootmobiel, dance battles en natuurlijk heel veel gezelligheid! Taxichauffeur opa Arie bezorgt niets vermoedende bezoekers een heel vreemd ritje richting het festivalterrein...

Behind the Scenes bij Puberende Bejaarden. Zie hoe Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens worden getransformeerd tot opa's Arie, Jaap en Karel. Hoe hebben ze de gekkigheid van deze opa's met verborgen camera's in beeld gebracht. Wat gebeurde er wanneer de camera's niet draaiende. En wat hebben ze niet uitgezonden?

Geef een antwoord