Featured Video Play Icon

Mattie Valk, Domien Verschuuren, Kai Merckx en Bram Krikke willen dit jaar een keer voorbereid de Q-escape room in. Met een heuse kick-off meeting denken ze dit jaar eerder de muzikale code te kraken en in twee dagen alweer buiten te staan. Gaat dit lukken? Puzzel mee en help de dj's ontsnappen!

Mattie, Domien, Kai en Bram zijn begonnen aan de Q-escape room 2022. Alhoewel Mattie lijkt vandaag helemaal alleen aan de Q-escape room te beginnen. Waar zijn de andere 3 Qmusic-dj's en hoe klinken de 4 muzikale codes? Je ziet het in deze video van de eerste dag Q-escape room 2022.

De Q-escape room dag 2 zit erop! De puzzelmaster stelt Mattie, Domien, Bram en Kai op de proef: kunnen de heren een geheim voor elkaar bewaren? Verder komen vandaag de twee grootste nachtmerries van Domien uit... Karaoke én de terugkeer van de pressure room. Hoe brengt hij het ervan af? Je ziet het in deze video!

Inpakpapier, cadeaus, gedichten en vers gestampte glühwein. Dag 3 in de Q-escape room is beginning to look a lot like Christmas! Als de heren zo doorgaan zitten ze kerstavond echt nog opgesloten. Het is op deze derde dag hoog tijd voor een doorbraak. Geniet hier van de video van dag 3 in de Q-escape room.

Een illegale ontsnappoging, schuilen voor ontploffingen en een sneeuwstorm in aantocht. De vierde dag van de Q-escape room zat bomvol actie, spanning en sensatie! Net als het kwartje eindelijk lijkt te zijn gevallen, krijgen de dj's de grootste klap tot nu toe te verwerken. Komen ze hier nog bovenop? Geniet hier van de samenvatting van dag 4 in de Q-escape room.

Het is de vijfde dag in de Q-escape room en de gemoederen lopen wat hoger op. Daar zou het weerbericht alles mee te maken kunnen hebben. 'Storm Marieke' is op komst en Mattie, Domien, Kai en Bram lijken er niet gerust op. Verder zijn er ook nog zingende koekoeksklokken, dansende dj's en eindelijk een doorbraak. Geniet hier van de samenvatting van dag 5 in de Q-escape room.

Mattie, Domien, Kai en Bram zitten nu 6 dagen opgesloten in de Q-escape room. Ze moeten daarbij ook het thuisfront missen. De puzzelmaster heeft daar wat op bedacht en gebruikt de geliefden van Kai als troef in de pressure room. Kan Kai de druk aan of breekt hij bij het horen van zijn vrouw en kind? De dj's hebben jouw hulp harder nodig dan ooit! Geniet hier van de samenvatting van dag 6 in de Q-escape room.

Zeven dagen zaten Mattie, Domien, Bram en Kai opgesloten in de Q-escape room. Ze speelden ontelbaar veel bizarre puzzels en kraakten uiteindelijk dankzij de luisteraars de muzikale code. Vandaag was het begin van het einde van dit avontuur. Geniet hier van de samenvatting van de laatste dag in de Q-escape room 2022.

Het is weer tijd voor de inmiddels beruchte Q-escape room eetcompilatie. Dus pak de popcorn erbij en eet lekker mee. Behalve heel veel eten gebeurde er nog veel meer in de Q-escape room. Er werd gezongen, gedanst, gevochten en gesloopt. Geniet hier van de niet eerder vertoonde beelden van de Q-escape room 2022.

Geef een antwoord