Nerd Culture over Avatar 2, Oppenheimer en Terminator Reboot

Featured Video Play Icon
Speelgoed figuren en poppetjes

Welkom bij aflevering 91 van Nerd Culture, ook op met kerst doen ze hun best om je van de nodige broodnodige nerd hit te voorzien. In aflevering 91 duiken ze terug in het jaar 1991, bespreken ze de Oppenheimer trailer en hebben ze het over een mogelijke Terminator Reboot. Daarnaast is ook Jelle terug!

Deze week dropte daar de trailer van Christopher Nolan's Oppenheimer. Een film waar we niet allemaal naar uitkijken, maar waarvan we toch niet kunnen ontkennen dat de film een mega cast bevat. In deze trailer steelt Cillian Murphy absoluut de show. Het zijn vooral bijzonder veel sfeerbeelden met een aantal quotes, maar het was genoeg om het internet te hypen. 

De Terminator franchise heeft sinds deeltje twee Judgment Day niet echt hoogtijdagen meer gekend. Alles wat daarna uitkwam werd lauwtjes ontvangen inclusief de door Cameron geproduceerde Genisys en Dark Fate. Volgens de regisseur was het achteraf een fout om Linda Hamilton en Arnold Schwarzenegger terug te brengen omdat vrijwel niemand van de tieners deze twee bejaarden nog kent van het origineel en het daarmee zijn effect verloor. Ook denkt de Avatar regisseur aan een mogelijke Terminator reboot. Dit keer zonder killer robots maar dan met een focus op artificial intelligence.

Video game verfilmingen hebben niet een hele goede naam. Na Tomb Raider, Assassin's Creed, Super Mario Bros (90's) en onlangs Uncharted zijn ze dan dan ook niet echt enthousiast meer. Toen werd daar ineens de Death Stranding film aangekondigd. Kojima laat echter weten dat hij alles anders gaat doen en daarmee niet dezelfde wil maken als andere filmgames. Dit hebben we natuurlijk vaker gehoord en ze hebben dan ook zo hun twijfels. We laten ons echter graag verrassen door de legendarische game ontwikkelaar!

Deze week gingen daar de geruchten dat Diego Luna zijn entree zou gaan maken in de Marvel Cinematic Universe. Nog opvallender was misschien nog wel welke rol hij zou gaan spelen: Mr. Fantastic. Zoals je misschien wel weet werkt Marvel aan een nieuwe Fantastic Four. Luna zou een opvallende keuze zijn. Deze week ging hij in een podcast in op de aanhoudende geruchten.

Geef een antwoord