Nerd Culture over Weird Al Yankovic, Dead for a Dollar en Hellraiser

Featured Video Play Icon
Speelgoed figuren en poppetjes

Jeeeuj de 75e aflevering van Nerd Culture, een jubileum! In deze aflevering bespreken zee nieuws over de nieuwe Hellraiser, komt Disney+ aan met een Prime abonnement, George Miller denkt aan een Mad Max prequel en nog veel meer.

Vandaag hebben ze drie trailers die ze bekijken in de 75e aflevering. Ze trappen hem af met de biopic van Weird Al Yankovic. In misschien wel één van de meest krankzinnige castings, Daniel Radcliffe, krijgen we het bizarre levensverhaal te horen van Weird Al Yankovic. Polka, parodie en Madonna, wat wil je nog meer? Om tegemoet te komen aan Jelle's Frank Grillo crush hebben ze de B-film Operation Seawolf met in de hoofdrollen Frank Grillo en jaren '80/90 ster Dolph Lundgren. De laatste trailer die ze kijken in deze NC heet Dead for a Dollar. Deze konden ze simpelweg niet links laten liggen door de actor pairing Willem Dafoe en Christoph Waltz. We hebben geen idee wat we moeten verwachten van deze low-budget Western, maar we zijn geïntrigeerd.

The House of Mouse denkt aan nieuwe manieren waarop ze hun IP kunnen monetizen en lijkt daarbij af te kijken bij Amazon. Disney denkt namelijk aan een Prime variant waarbij cross-selling het uitgangspunt gaat worden. Met dit nieuwe abonnement zou je toegang krijgen tot Disney+ streaming maar bijvoorbeeld ook korting op toegang tot de Disney parken of de mogelijkheid om exclusive merchandise te kopen die alléén verkrijgbaar zal zijn voor leden. Gezien de grootte van Disney en dat ze vrijwel alles bezitten wat betreft entertainment, is er in elk geval een hoop mogelijk.

Chris Rock heeft aangegeven niet in te zullen gaan op een uitnodiging van The Academy. Het is natuurlijk nog allemaal erg vers wat er is gebeurd tussen Chris Rock en Will Smith, maar de stand-up comedian heeft er geen oren meer naar om de festiviteiten ook dit jaar te hosten. Rock vergeleek de uitnodiging met het terugkeren van het slachtoffer naar de crime-scene. Geen Chris Rock dit jaar dus!

Geef een antwoord