Squid Game en The Mandalorian seizoen 3

Featured Video Play Icon

Is jouw vaste ritueel voor de zondagochtend alweer begonnen, maar heb je het gevoel dat er nog iets mist? Heb je de koffie klaargezet, croissantje of cornflakes gegeten en je favoriete podcast app geopend? Dan hebben we nu datgene voor je klaar staan, wat jouw zondagochtend helemaal af gaat maken. We hebben het natuurlijk over jouw favoriete podcastNerd Culture. Nummer 31 staat voor je klaar. En ook deze keer gaan Koos en Jelle het zoals vanouds hebben over verschillende nieuwtjes over je favoriete films, series en comics. Zodat jij jouw Nerd liefde kunt bevredigen.

Na de LOTR-special van vorige week kunnen ze het nu in alle rust gaan hebben over Squid Game. Het is de populairste serie ooit op Netflix, en Gamekings hebben het natuurlijk ook gezien. Dus is het tijd om hun mening te geven. Verder hebben ze het over een Robin Williams biopic, een reboot van That '70s Show. Hoe dat genoemd gaat worden? Dat gaan Koos en Jelle je vertellen. Verder hebben ze nieuws over de Alien films. Een wel heel bekende regisseur is erg kritisch geworden over de films. Daarnaast hebben ze feitjes over Adam Warlock en één van Marvel's favoriete 'bad guys' Loki. Dan is er tevens meer nieuws vanuit de hoek van DC Universe. Superman is namelijk uit de kast gekomen.

Dit is natuurlijk niet het enige nieuws wat ze hebben. Er is behoorlijk veel gebeurd de afgelopen week. Daarom hebben ze ook wat nieuws uit de Star Wars universe. Zo is de productie van The Mandalorian seizoen 3 eindelijk gestart. Het is echter nog afwachten wanneer we het kunnen zien. Verder hebben ze hets over de Star Wars sequel trilogy. Het beloofd dus al met al een gezellige podcast te worden voor de zondag. Je gaat het allemaal zien en horen in Nerd Culture nummertje 31.

Bol.com Algemeen
Bol.com Algemeen
Films en series
Films en series
Games
Games
Muziek
Muziek
Sport
Sport
Koken
Koken
Mode
Mode

Geef een antwoord