Apex Legends Mobile Review

Featured Video Play Icon

Bij Gamekings doen ze niet zo vaak aan het behandelen van mobile games. De oorzaak is simpel. Ze spelen zelf weinig op hun telefoon. En bij Gamekings doen ze alleen games die ze zelf of echt heel erg tof vinden of omdat ze zo groot zijn dat overslaan je reinste kolder is. JJ had echter een lange reis in het weekend en had geen zin om een boek te lezen. En dus checkte hij eens op zijn mobiel of er de laatste tijd nog iets leuks was uitgekomen wat in zijn knal-er-lekker-op-los straatje paste. En laat nu net Apex Legends Mobile zijn uitgekomen. Wat hij van de game vond, zie en hoor je in de Apex Legends Mobile review.

JJ is niet persé een liefhebber van Apex Legends. Battle Royale is niet helemaal zijn ding. Net even te veel lange periodes met niks doen en te weinig non-stop, fast paced actie. Hij is wel een liefhebber van de shooter besturing en feel van de games van Respawn, de studio achter Apex Legends. En toen JJ zag dat er ook een gewone Team Deathmatch mode in de game zat, ging hij overstag, installeerde het spel en knalde er het weekend op los. Is het een game geworden die hij ook na het weekend nog gaat blijven spelen of kun je deze titel snel vergeten? Je weet het als je de video bekeken hebt.

Don’t worry, JJ heeft de game ook gewoon gespeeld zoals het ‘hoort’. Moet wel, want pas bij level 5 speel je de Deathmatch mode vrij. Hoe beviel hem Battle Royale op een mobiele telefoon. Is het speelbaar met zijn dikke vingers? Je gaat het allemaal zien en horen in de Alex Legends Mobile review.

Geef een antwoord