Supident Voedingssupplementen

Deathloop Review

Featured Video Play Icon

Deathloop is een game van Arkane, de studio achter Dishonored en Prey. Het is een first-person shooter die zich afspeelt in de jaren zestig. Deathloop heeft veel gemeen met Dishonored. In de game is het de bedoeling dat je een dag volledig doorkomt. Het duurt 24 uur. Is de 24 uur voorbij, dan begint de loop opnieuw. Verder is het ook zo als je dood bent, krijg je nog een paar kansen. Daarna moet je weer opnieuw beginnen. JJ en Daan hebben de game gespeeld. Hebben ze ook het einde gehaald? Hebben ze de 24 uur overleeft? Ze vertellen je kort hun ervaringen. Verder natuurlijk of het kopen, budgetbak of slopen wordt.

Je wordt wakker op een strand, zonder herinnering aan hoe je daar bent gekomen. Je weet ook niet wie je bent. Een mysterieus bericht zweeft voor je uit en spoort je aan om de 'timeloop' te doorbreken. Je zit vast op een eiland vol mensen die je proberen te vermoorden. Je sterft en wordt dan weer wakker op datzelfde strand. Dan eindigt je dag. Strand, dood gaan, strand en weer opnieuw. Het is genoeg om je ziek te maken van stranden. Ziek genoeg om naar die zwevende berichten te gaan luisteren en iets aan deze tijdloop te doen. Dat is de reis van Colt in Deathloop.

Nu is de vraag natuurlijk of de game het geld waard is. Moet je jouw zuur verdiende knaken uitgeven aan de game? Op internet krijgt de game goede cijfers. Maar hoe is de game inhoudelijk? Heeft het de waarde van 70 euro? Daan en JJ vertellen jullie kort over hun ervaring. En vertellen of het Kopen, budgetbak of slopen wordt.

Geef een antwoord