Destiny 2: King’s Fall

Featured Video Play Icon

Season of the Plunder in Destiny 2 zorgt voor een terugkeer van wederom een geliefde raid. Waar ze vorige keer al in onze handen mochten wrijven voor Vault of Glass, was het dit keer King’s Fall dat aan de beurt was.

De King’s Fall raid maakte z’n debuut in de alom bejubelde The Taken King expansion. Deze expansion zette eigenhandig Destiny weer op de kaart. Na twee minder goed ontvangen expansions, The Dark Below & House of Wolves, was het make or break voor Bungie’s action MMO. En boy did they deliver. Het trok niet alleen een boel spelers terug in de game, maar trok ook een boel nieuwe gamers aan. Het was tevens de geboorte van de meme ‘Is dit het moment om terug te keren in Destiny 2?’. Iets waar we ons ook gretig schuldig aan hebben gemaakt.

Waarom is de King’s Fall raid dan zo geliefd bij Gamekings? De raid speelt zich af op de Dreadnaught en de Throne World van Oryx aka The Taken King. Een omgeving die zeer geliefd is vanwege z’n diversiteit en public events in de Court of Oryx, maar vooral ook een omgeving die veel vibe met zich meebrengt. Tel daar bovenop een aantal memorabele encounters met een War Priest, Deathsingers, een Ogre en natuurlijk Oryx zelf bovenop en je komt tot een aardige en uitgebreide mix. Daarnaast zitten er ook nog eens twee jump puzzles in waar vooral Skate z’n vingers bij aflikt.

Geef een antwoord