Supident Voedingssupplementen

Dirt 5 Review

Featured Video Play Icon

6 november is het zover, het nieuwste deel van de Dirt franchise ligt in de schappen: en het heet Dirt 5. Althans, dat is de datum voor de current-gen versie van het spel. De rally game komt op 10 november namelijk ook uit op de Xbox Series X en S. En op 19 november verschijnt hij voor de PS5. Koos en JJ zitten voor jullie klaar om het te hebben over deze Off-Road racer! Is dit dé racer die je moet halen op de Next-Gen consoles? Of kun je beter wachten tot Gran Turismo 7 uit is of het oude Forza Horizon 4 nog een keer spelen? Je ziet en hoort het in de Dirt 5 review.

In tegenstelling tot andere race franchises is de Dirt franchises gefocust op off-road racing. Oftewel, je verwisselt de normale racebaan voor een track die opgebouwd is uit aarde, modder, rost, ijs of sneeuw. De races voeren je naar prachtige gebieden als Marokko, Brazilië en China. Ook biedt de game verschillende weersomstandigheden. Begint de game met een prachtig zonnetje, dan kan het zo maar zijn dat je afsluit in het donker terwijl de regen met bakken uit de hemel valt. Kortom, variatie is een belangrijk onderdeel in Dirt 5. Maar buiten al deze verschillende ondergronden, weersomstandigheden en gebieden om... hoe is de game zelf? Hoe rijdt het? is er genoeg uitdaging?

Hoewel Dirt 5 natuurlijk ook uitkomt op de PlayStation 4 en de Xbox One, zijn er veel ogen gericht op de Xbox Series X en de PlayStation 5 versies van de game. De game kan bijvoorbeeld op 120 frames per seconde draaien op de Xbox Series X. Ook op de current gen kun je voor een betere framerate kiezen. Maakt dat uit? Is dat een gamechanger? Iets wat Dirt 5game maakt die je moet halen als je een racer wilt op de huidige of de nieuwe consoles? Of is de concurrentie met Forza Horizon 4 en WRC 9 toch te sterk? Je hoort het in de Dirt 5 review.

Geef een antwoord