Featured Video Play Icon

Welkom in de wereld van Gamer Girls! Hoe is Twitch ontstaan? Dat is een leuk verhaal over iemand die 24/7 een camera in z’n pet had. Is het een mannenwereld? Kunnen vrouwen minder goed gamen dan mannen? We gaan live met Marcella, een van de eerste streamers in Nederland!

Wie bij gamers denkt aan chips vretende nerds heeft het mis. Het zijn de vrouwelijke streamers die in opmars zijn. In deze serie geven zij een kijkje achter hun schermen. Van doxing tot donaties en van boobystreamers tot seksisme, je ziet het in Gamer Girls!

Streamers die volgers scoren door sexy kledingsetjes aan te trekken en die Twitch gebruiken om hun OnlyFans kanaal te promoten. De Nederlandse Pietrik (Parvadi) is een van hen. Ze is een populaire gamer met een OnlyFans kanaal. Ruim 1000 mannen betalen haar 25 euro per maand voor pikante content. We volgen haar en andere boobystreamers!

Streaming is big business: op allerlei manieren wordt geld verdiend. Merch, sponsordeals, donaties, kanaalpunten. Maar hoeveel verdienen ze? En welke offers moeten ze daarvoor brengen? We gaan live met Avithall, die laat zien hoe ze haar volgers prikkelt met o.a. een hartslagmeter of voor punten haar katten laat zien.

Geef een antwoord