Supident Voedingssupplementen

Gaming Journaal 14 september 2021

Featured Video Play Icon

Het is tijd om de nieuwste ontwikkelingen in de gamewereld te bespreken in deze gloednieuwe editie van het GK Journaal. Vandaag zit JJ voor je klaar. Het is een week voor het 20-jarig bestaan van Gamekings en ze hebben vandaag veel nieuwtjes voor jullie. Zo is er bijvoorbeeld een prijs daling van de Nintendo Switch base versie. Verder zijn er natuurlijk ook nog een hoop geruchten. Zo is er bekend dat er een nieuwe Brothers in Arms game aankomt. Verder is er ook nog niets over FIFA 22. Op 1 oktober komt het uit en ze hebben wat details over de next-gen versie van de game. Dit en natuurlijk veel meer zie je in het GK Journaal.

Aankomende maand zal de Oled versie van de Switch uitkomen. Daarnaast zal de normale versie ook nog beschikbaar blijven. Voor diegene die de base versie nog niet hebben is er misschien wel goed nieuws. Nintendo is naar buiten gekomen met wat nieuws. Ze vertellen dat ze de handelsprijs gaan verlagen. Dat is de prijs die winkels betalen om het daarna te verkopen. Ze doen dit omdat onder andere de Oled versie aankomt. Er is dus een kans dat de verkoop prijs in de winkels ook omlaag gaan.

Tijdens een Podcast kwam naar buiten dat Gearbox werkt aan nieuwe games. Zo vertelde Randy Pitchford dat ze werken aan twee nieuwe Brothers in Arms games. Ze geven nog niet echt veel details weg over de game. Hij wil het pas laten zien als het echt klaar is. Verder zijn er natuurlijk nog meer nieuwtjes. Zo is er wat bekend over de trailer van de nieuwe Spider-Man game. Daarnaast is er ook een lek in de Nvidia Geforce Now app, WipeOut 2 en nog veel meer. Kortom ga er lekker voor zitten. Het is tijd voor een nieuwe GK Journaal.

Geef een antwoord