Gaming Journaal 15 september 2022

Featured Video Play Icon

Na de extra editie van gisteren over de fijne Nintendo Direct en de PlayStation State of Play, staat er traditioneel, op de donderdag een gloednieuwe editie van het GK Journaal voor je klaar. De rubriek waarin ze het laatste en meest belangrijke en/of spraakmakende nieuws van de afgelopen dagen bespreken. En als je denkt dat het rustig was na die twee sterke presentaties vol fraaie games, dan heb je het mis. Zo kunnen de fans van The Sims, die nu al ruim acht met dezelfde basis game spelen, eindelijk hopen op The Sims 5.

In deze editie ook meer nieuws over de zeer populaire Yakuza serie met de aparte mix van harde Japanse actie en maffe humor. Op woensdag was er een presentatie waarin de toekomst van de franchise uit de doeken werd gedaan. In deze editie van het GK Journaal vertellen ze wat je kunt verwachten. Ook weten ze wat meer over de Gran Turismo film. Want waar zou die over gaan? Een auto in de hoofdrol? 800 verschillende wagens achter elkaar op het grote scherm? Dan de veelbesproken en geruchtmakende game Six Days in Fallujah. Op voorhand een game die volgens velen buitengewoon onsmakelijk gaat worden. Er is nieuws over deze titel te vertellen. En dat doen ze logischerwijs in deze video.

Soms willen ze niet al te veel lullen over een spel, maar gewoon kijken. En Second Stone: The Legend of the Hidden World is zo’n titel. Op woensdag werd de game voor het eerst geopenbaard. En zij vonden het zo wreed dat ze hem in het GK Journaal van donderdag 15 september helemaal aan jullie tonen.

Geef een antwoord