Gaming Journaal 21 juni 2022

Featured Video Play Icon

GK Journaal: De rubriek waarin ze twee keer per week de heetste nieuwtjes over games en de gaming industrie naar je toe brengen. Ook vandaag hebben ze een hoop nieuws verzameld. Bijvoorbeeld over de nieuwe hardware die PlayStation volgens een aantal bronnen lijkt te gaan presenteren. En dat doen ze mogelijk op een nieuwe State of Play. Wanneer die dan gehouden zou worden, maken ze in dit GK Journaal bekend. Verder hebben ze een beter beeld gekregen van wat we kunnen verwachten in Diablo 4. En die info hoort zich niet slecht aan. En dat is ook wel nodig, gezien het feit dat Blizzard flink aangepakt wordt om Diablo Immortal. Dit en veel meer zie en hoor je in het GK Journaal van 21 juni 2022.

We zijn de afgelopen weken al lekker gevoed met een hoop nieuwe games tijdens presentaties als de Summer Game Fest en de Xbox & Bethesda Game Showcase. Begin juni kregen we ook al een State of Play geserveerd. Eentje waar we vooral third party games als Street Fighter 6 en Stray voorbij zagen komen. Als we de leakers mogen geloven krijgen we volgende week een nieuwe State of Play te zien. Hoe ze dat weten en wat er dan getoond gaat worden, dat vertellen ze in deze editie van het GK Journaal.

Een hoop van ons zijn na de reveal van de titel op de Xbox & Bethesda Game Showcase, benieuwd naar wat Diablo 4 ons gaat brengen. Nou, dan hebben ze goed nieuws, want ze weten wat meer over de game. In een interview met Gamespot heeft regisseur Joe Shely onder andere meer laten weten over de hoofdcampagne. Bijvoorbeeld dat je de mogelijkheid hebt om naar elke plek in de wereld te reizen en op ontdekking te gaan. Het verhaal gaat ook vol zitten met personages die 'erg menselijk zijn' en waarmee je volgens Joe Shely een emotionele band op mee kan bouwen. Naast bovenstaand nieuws valt er nog een hoop meer te bespreken in deze verse editie van het GK Journaal.

Geef een antwoord