Gaming Journaal 29 september 2022

Featured Video Play Icon

Wat zou het leven toch saai zijn als er geen game gerelateerd nieuws meer was. Of lekker rustig, het is maar hoe je het bekijkt. Bij Gamekings houden ze echter van de jacht op tof nieuws. En dus hebben zij ook deze donderdag een splinternieuwe editie van het GK Journaal voor je klaar staan. Het item waarin we je op de hoogte brengen van alles wat er de afgelopen dagen is gebeurd in de game-industrie. De editie van donderdag 29 september gaat onder andere over de nieuwe vertraging die Ubisoft's Skull & Bones heeft opgelopen, de komst van nog een nieuwe handheld, een nieuwe game van EA en het rumoer rond Overwatch 2. Een free-to-playgame die 2 oktober uit zal komen. Deze onderwerpen en meer zie en hoor je in het GK Journaal van 29 september 2022.

Dat het bij de piratengame Skull & Bones niet helemaal crescendo loopt, dat is een understatement. En de ellende houdt niet op. De game is namelijk voor de zevende keer uitgesteld. Oorspronkelijk zou het spel uitkomen in november van dit jaar, nu wordt dat maart 2023. Wat is er aan de hand en gaat dit nog goed komen? Ze geven het antwoord in deze video. Overwatch 2 komt op 2 oktober uit. De game is free-to-play en gaat het werk van de eerste Overwatch overnemen. Maar de stemming rond het spel is alles behalve positief. Wat er allemaal speelt, kun je zien en horen in deze editie van het GK Journaal.

Eerder deze week presenteerde Logitech met hun nieuwe handheld. Dit weekend kun je een item bij ons zien waarin Huey en Koos hands-on gaan. Op woensdag kwam Razer met het nieuws dat zij ook met een handzame console kwamen. Hoe dan? Kans van slagen? Dit en ander nieuws vind je allemaal in het GK Journaal.

Geef een antwoord