God of War Ragnarök Preview

Featured Video Play Icon

Er is momenteel niet een game waar zoveel spanning om heen hangt als God of War Ragnarök. Na het uitstellen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 en Starfield zou dit de grote klapper van het komend najaar moeten worden. Maar is dat ook zo? De wildste geruchten vliegen alle kanten op en PlayStation weigert tot nu toe echte duidelijkheid te geven. En dus kunnen we alleen maar hopen dat Santa Monica alles op orde heeft en ons de game ergens in oktober of november serveert. Want we mogen toch aannemen dat Jelle en Skate uitkijken naar deze game... Of dat daadwerkelijk zo is, zien en horen jullie in de God of War Ragnarök preview.

Voor de gamers die het afgelopen jaar echt diep onder een steen hebben geleefd, in deze game draait het om Kratos. In de opvolger van het machtige God of War uit 2018 gaat het krachtmens samen met zijn zoon Atreus opnieuw een aantal avonturen aan in de 9 werelden uit de Noorse mythologie. Exploratie, wat gepuzzel en vooral veel gooi-, hak- en smijtwerk zal je als speler vervolgens ten deel vallen. PlayStation belooft dat de game door de combinatie van 4K gameplay en een hoge framerate van maximaal 120 fps, er beter uitziet dan ooit. En dat willen we graag beamen, maar we krijgen maar geen nieuwe beelden te zien...

Bij de zogenaamde zomer previews draait het allemaal om de verwachtingen. Hoezeer verheugen we ons op een bepaalde game op basis van wat we hebben gezien en gehoord? Jelle en Skate zitten achter de desk om op deze vraag een duidelijk antwoord te geven. En om nogmaals aan PlayStation te vragen of ze alsjeblieft aan alle onduidelijkheid een einde willen maken en nieuw beeld plus een releasedatum van het spel vrij te geven. Je ziet en hoort het allemaal in de God of War Ragnarök preview.

Geef een antwoord