Legends of Gaming Seizoen 7

Featured Video Play Icon

Legends of Gaming is HET grootste gaming-toernooi waarin Gaming YouTubers als Legends tegen elkaar strijden! Tijdens het toernooi proberen Legends uit de Danger Zone te blijven om niet uit het toernooi te liggen en zal uiteindelijk één Legend de winnaar zijn. Ze zijn terug in de studio voor seizoen 7 met Gamemeneer, Stefan de Vries, Acid, Marije Zuurveld en meer!

Legends of Gaming is terug! In seizoen 7 strijden de Legends weer in de studio voor de titel! In de eerste aflevering bepalen zij meteen in FALL GUYS wie voor zijn plekje zal moet strijden in de DANGER ZONE.

We zijn pas net begonnen, maar Marije, Acid of Don kan vandaag al uit het toernooi liggen en vervangen worden door de 1e MYSTERY LEGEND...

De 1e DANGER ZONE is net achter de rug, maar rusten kunnen Stefan, Marije, Don en Puck niet! Vandaag kunnen 2 LEGENDS zich safe spelen in GOLF WITH FRIENDS!

Slotta heeft zich in het toernooi gewerkt en mag zich vandaag bewijzen tegenover Egbert, Harm en Daniël in F1 22! Nogal een chaotische game als je 't nog niet gespeeld hebt.

De volgende aflevering is de 1e ELIMINATION ZONE, maar één Legend kan zich daar in deze challenge nog uit redden... Wordt 't Egbert, Marije, Puck of Daniël?

Voor het eerst een ELIMINATION ZONE bij LOG... wat betekent dat de MYSTERY LEGEND hoe dan ook vandaag Egbert, Marije of Daniël uit het toernooi gaat werken. Maar wie is 't?

Het WK is begonnen! Daarom blijven we lekker in de voetbalsferen en games. In deze aflevering kunnen Slotta, Marije en Puck zich safe spelen in ALPACA BALL.

Met de release van WARZONE 2.0 is ook de CARRY CHALLENGE terug! Roy, Stefan en Puck proberen vandaag de 1e MYSTERY GUEST naar een WARZONE VICTORY te helpen!

Terwijl Nederland de WK-wedstrijden speelt, spelen we bij LOG nog steeds voetbalgames in de WK WEEK met commentaar van Koen Weijland! Vandaag een nieuwe game: FIRST PERSON FIFA.

De eerste maand van LOGS7 bestond uit geweldige momenten!

Roy, Stefan en Puck carryen een nieuwe hilarische Mystery Guest in een epische Warzone 2.0 match! Maar pakken ze ook die Warzone Victory?

BLIJVEN GAAN! Dat is het doel van vandaag voor Harm, Slotta, Egbert en Puck in GTA 5! Wie overleeft het langst met 5 STERREN politie achter zich aan?!

JayJay Boske maakt zijn debuut bij LOG! Samen met Stefan, Puck en Roy gaan ze voor die Warzone Victory!

Het is tijd voor de REMATCH! Daniël en Egbert nemen het op tegen de esporters van E_Oranje in verschillende LOG KLASSIEKERS! En we beginnen dan natuurlijk met GANG BEASTS! Zullen de legends revanche nemen of wordt het weer een pijnlijke nederlaag net zoals de vorige keer in FIFA?

In deze DANGER ZONE zullen Egbert, Puck en Harm hun plekje moeten verdedigen tegen de nieuwe MYSTERY LEGEND! Wie gaat er afvallen?!

Roy neemt vandaag de leiding over het dreamteam ICE, JayJay en Shauna Dewit in deze laatste aflevering van de Warzone 2.0 Carry Challenge!

De ULTIMATE SPEEDTEST is terug! Stefan, Chatmo en Don moeten zo snel mogelijk 3 trappen op en af lopen door gebruik te maken van de Xbox Game Pass Ultimate.

Het Nederlands Elftal staat vanavond in de kwartfinale dus het is weer tijd voor het voorprogramma. Dit keer rematch in BOOMERANG FU!

Een hilarische Ultimate Speedtest waarin Slotta, Egbert, Marije en Puck zo snel mogelijk LOG7 moeten spellen.

Helaas is het Nederlands Elftal uitgeschakeld, maar dat neemt niet weg dat Daniël, Egbert en de spelers van E-ORANJE ook nog een strijd aan het uitvechten zijn, vandaag in de REMATCH: TRICKY TOWERS.

Zaterdag zal de ELIMINATION ZONE weer plaatsvinden, maar niet voordat één iemand zich vandaag nog safe speelt! Don, Marije, Chatmo en Puck vechten het uit in een ontzettend spannende pot GOLF ROYALE!

Het is tijd voor de ELIMINATION ZONE wie zal het toernooi vandaag moeten verlaten?! Wordt het Puck, Chatmo of Marije! Zij gaan er in ieder geval alles aan doen om hun plekje te behouden in het toernooi...

Wat was het mooi geweest als het Nederlands elftal in de finale van het WK stond, maar Egbert, Daniël, Levi en Manuel spelen hun eigen finale in de game waar het allemaal begon: FIFA!

De Legends zijn blij want ze spelen eindelijk weer MARIO KART 8 DELUXE. Stefan, Don en Egbert spelen de nieuwste map met maar 1 winnaar!

STICK FIGHT is terug! En hoe! Slotta, Chatmo en Puck spelen de spannendste pot om zichzelf safe te spelen!

De beste momenten van de afgelopen maand, gekozen door de kijkers!

1 iemand speelt zich vandaag nog safe om uit de DANGER ZONE te blijven! Wordt het Stefan, Puck, Egbert of Slotta...?

DANGER ZONE TIME! Stefan zit voor het eerst in de DANGER ZONE samen met Puck en Egbert... Tegen wie gaan ze het opnemen en wie zal toch de Mystery Legend zijn?!

We knallen het nieuwe jaar in met een hele vette LOG classic: DE CALL OF DUTY 1v1 ESTAFETTE. 6 Legends met maar 1 iemand dit zich safe speelt...

Een STOELENDANS in FORTNITE! Dat belooft chaos! Met weer één iemand van Don, Stefan, Slotta en Chatmo die zich safe speelt...

De ELIMINATION ZONE is weer bijna aangebroken, maar niet voordat Stefan, Don, Slotta of Chatmo zich vandaag nog SAFE speelt in GEOGUESSR!

Don, Frank of Chatmo zal vandaag het toernooi moeten verlaten... En dat ligt allemaal in de handen van de nieuwe MYSTERY LEGEND!

Niet alleen de ULTIMATE SPEEDTEST maar ook PEGGLE is terug! Stefan, Egbert, Slotta, Don of Puck zal na vandaag al meteen naar de DANGER ZONE moeten!

Ook vandaag zal degene met de langste tijd aansluiten bij Egbert in de DANGER ZONE! Dat bepalen de Legends vandaag in FORZA HORIZON 5!

Weer veel fantastische momenten in JANUARI met deze TOP 10 volgens de comments!

Tuurlijk moeten we deze hilarische game ook een keer gespeeld hebben! Met TROMBONE CHAMP wordt vandaag bepaald wie er naar de DANGER ZONE van zaterdag gaat: Stefan, Don of Puck.

De laatste DANGER ZONE waarbij de MYSTERY LEGEND in het toernooi kan komen! Gaat dat lukken of verdedigen Slotta, Don en Egbert hun plekje...?

Geef een antwoord