Let's Play - The Medium

Featured Video Play Icon

Het heeft een paar maanden geduurd, maar we kunnen dan eindelijk zeggen dat de Xbox Series X zijn eerste grote exclusive ontvangen heeft in de vorm van The Medium. In deze psychological horror game speel jij als Marianne. Marianne is, zoals de naam van de game al zegt, een medium dat contact kan hebben met overleden mensen. JJ houdt wel van dit soort games en heeft een stuk van het begin van de game gespeeld in deze The Medium Let's Play. En je weet hoe JJ is, dat gaat dus goed mis...

The Medium bevat een uniek gameplay mechanisme. Je speelt de game namelijk tegelijkertijd in twee werelden. De wereld van de levende, en de wereld van de dode. De ene wereld gaat impact hebben op de ander. Dit betekent dat jouw scherm verdeeld is in 2 vakken. Vak 1 bestaat uit de normale wereld. Vak 2 bestaat uit een creepy Silent Hill-achtige wereld. Stel jij focust je op de normale wereld en je komt niet verder, dan is er een mogelijkheid dat de oplossing zich bevindt in de andere wereld.

De naam Bloober Team is er niet één die direct in je gedachtes opkomt wanneer je het hebt over gaming. Maar sinds 2016 zijn zij een vaste speler in het horrorgenre. Ze zijn bijvoorbeeld de makers van Layers of Fear. En voor de mensen die de naam Layers of Fear niks zegt, de game werd gezien als een van de betere horrorgames van de afgelopen paar jaar. Sindsdien hebben zij Observer, Layers of Fear 2 en Blair Witch geproduceerd. En alhoewel al deze games niet perse slecht waren, wisten ze niet de impact te genereren als het eerste deel van Layers of Fear . Maar nu, als eerste grotere Xbox Series X exclusive, is dit de perfecte kans voor Bloober Team om een impact te maken. Weten zij een impact te maken op JJ? Je ziet het in de The Medium Let's Play op de monster PC. want daar ziet ie er toch het mooiste uit.

Bol.com Algemeen
Bol.com Algemeen
Films en series
Films en series
Games
Games
Muziek
Muziek
Sport
Sport
Koken
Koken
Mode
Mode

Geef een antwoord