Supident Voedingssupplementen

STALKER 2 Preview

Featured Video Play Icon

De Xbox & Bethesda Games Showcase is voor velen dé persco van de E3 gebleken. En geef ze eens ongelijk: met 30 games was er flink wat geweld aanwezig. En aangezien de trailers ook nog eens vaak tot de verbeelding spraken, hebben we meer dan genoeg om over na te babbelen. Tijdens deze preview staat één van de gepresenteerde games uit die persco centraal. We hebben het over STALKER 2; de game gemaakt in Oekraïne, die op 22 april 2022 uit gaat komen. Skate en JJ hebben de trailer nader bekeken. Zij gaan met je bespreken waarom je deze game op je lijstje moet houden voor 2022.

De eerste STALKER game is alweer een hele tijd geleden uitgekomen. 2007 om precies te zijn, wat eerlijk gezegd alweer als een leven geleden voelt. STALKER 2 stond al vrij snel (althans, als je 4 jaar later snel vindt) gepland om uit te komen. In 2011 dus. Maar dit is er helaas tot op heden nooit van gekomen. In 2018 borrelde de game toch ineens opnieuw op. De graphics zijn naar next-gen niveau getild en de gameplay heeft een upgrade gekregen. Als we de trailer op de E3 mogen geloven, lijkt het er op dat de gritty shooter in 2022 eindelijk uit gaat komen. Van uitstel komt in dit geval dus toch geen afstel. De vraag is nu, gaat deze game teleurstellen of niet? Uiteraard is het lastig om dit van alleen een trailer te bepalen, maar Skate en JJ doen hun uiterste best. Want zij zien deze game meer dan zitten.

Een andere game die ons toentertijd aardig positief heeft verrast is METRO. Net als STALKER had ook METRO die grauwe, grijze uitstraling, maar knalde het tegelijkertijd als een malle. En eerlijk is eerlijk: als je de trailer van STALKER 2 bekijkt, lijkt dit voor dit deel ook op te gaan. Het is grauw, speelt zich af in het Oostblok en er wordt compleet Oekraïens gesproken. Een recept voor een heerlijke titel, wat ons betreft. Mits de mensen van GSC Game World de in deze trailer gestelde belofte kunnen waarmaken.

Geef een antwoord