Camila Cabello - Lola (Live Optreden)

Featured Video Play Icon

Camila Cabello zegt dat het maken van haar derde album 'Familia' leuk, vrolijk en gemakkelijk was. Dat gevoel geldt ook voor de Official Live Performance, die werd opgevoerd op een boerderij in Simi Valley, Californië, waar blockbusterfilms worden opgenomen.

Cabello voerde het bevel over de camera als een acteur uit de A-lijst tijdens het uitvoeren van vier nummers van de nieuwe plaat. Het tedere artwork van het album, met Camila die een jonge neef omhelst, loopt parallel met de oprechte titel, en ze heeft duidelijk gemaakt dat deze muziek bedoeld was om de roots van haar familie te verkennen. Zowel Latijnse ritmes als Spaanstalige zang - doordrenkt door het hele album - helpen daarbij.

In dat opzicht is 'Lola' misschien wel haar meest openlijke nummer, niet alleen omdat het een duet is met Yotuel Romero, maar ook vanwege de inhoud. De Cubaanse zanger was zo vriendelijk om haar op de set te vergezellen. Een passend sluitstuk voor een verbluffende samenwerking die Camila Cabello documenteert als haar meest authentieke zelf.

Geef een antwoord