Supident Voedingssupplementen

Jozo - Studiosessie 385

Featured Video Play Icon

Het is alweer even geleden dat Jozo bij 101Barz in de booth stond, maar hij is er weer! Hij is druk bezig met z'n nieuwe muziek en geeft je alvast een voorproefje van wat komen gaat.

Jozo brengt vandaag zijn 5e bezoek aan de plek waar het ooit voor hem begon. In 2016 stapte hij als 20-jarige voor het eerst in onze booth en introduceerde hij zichzelf aan Nederland! In de afgelopen jaren bracht hij verschillende projecten uit en scoorde hij gigantische hits. De laatste tijd bleef het wat rustiger rondom Jozo, maar dat is slechts de stilte voor de storm!

Jozo begon op 12-jarige leeftijd te rappen door zijn oudere neef. Opnemen in zijn studio mocht hij nog niet, maar zijn schrijftalent was al van hoog niveau, dus hij was actief als ghostwriter. Zelf pokoes maken begon pas jaren later nadat hij toevallig een oude vriend - die producer was - tegenkwam in de trein. Besef die odds! De dag, tijd, trein en coupé… Het heeft Jozo’s hele leven verandert.

Ze begonnen serieus samen te werken en Jozo ontwikkelde zich razendsnel als artiest. Iedereen om hem heen vond dat hij een carrière moest najagen, behalve hijzelf. Jozo zag rappen meer als een hobby, totdat diezelfde vriend hem inschreef voor een talentenjacht. Niemand minder dan Rotjoch zat in de jury en zag met zijn eigen ogen hoe Jozo de nog niet uitgebrachte ‘Erin Eruit’ performde. Rotjoch gaf hem vervolgens een kans bij Rotjoch United en natuurlijk 101Barz!

Naast een bijdrage te hebben aan de internationale monsterhit ‘Traag’, was Jozo ook erg succesvol met eigen werk. Het begon in 2016 met de mixtape ‘Fast’, die een jaar later vervolgd werd door zijn debuutalbum ‘Voorhees’. Nu is het al meer dan een jaar geleden dat we voor het laatst een project van Jozo hoorden, maar er komt snel nieuw materiaal aan!

Door 3 tracks te droppen dit jaar laat Jozo weten dat hij er nog steeds in de game zit en voorlopig nog geen plannen heeft om eruit te gaan! Check zijn Studiosessie en blijf hem in de gaten houden voor meer…

Geef een antwoord