Platenbazen 2022

Featured Video Play Icon

Platenbazen is terug! Voor de eerste aflevering van een gloednieuw seizoen zijn Koen van Heest en Matthy van de bank getrokken. De Bankzitters scoren goed met hun video’s, maar wie van de twee scoort er een gouden plaat in de leukste muziekquiz van ons land?

Presentator Wietze de Jager en teamcaptains Iris Enthoven en Nesim El Ahmadi zijn ook weer van de partij. Als dat geen feestje wordt… Ben je benieuwd wie de eerste platenbazen van dit seizoen worden? Ga (bank)zitten en relax!

Deze week neemt Viktor Verhulst het op tegen de koningin van het internet Queen of Jetlags! Kunnen zij naast presenteren en poseren ook een beetje toon houden?

In deze aflevering lopen de spanningen hoog op tussen Ice en Ta Joela! Wie trekt er aan het langste eind en gaat er vandoor met de gouden plaat?

In deze muzikale quiz strijden bekende Nederlanders maar om één ding: wie worden de Platenbazen van de week en gaat er vandoor met de gouden plaat! Onder leiding van presentator Wietze de Jager nemen teamcaptains Nesim El Ahmadi en Iris Enthoven het tegen elkaar op. Ze zijn fanatieker dan ooit en hebben alles over voor de winst dus dat belooft wat.

Geef een antwoord