Rowwen Hèze & Roxeanne Hazes - Kwestie van Geduld

Featured Video Play Icon

Een bijzondere muzikale samenwerking tussen Rowwen Hèze en Roxeanne Hazes! Ter ere van de gelijknamige film die binnenkort in de bioscoop verschijnt, ziet vandaag 'Kwestie van Geduld' het levenslicht; een nieuw nummer met een nieuwe tekst en nieuwe sound geïnspireerd op Rowwen Hèze's grote hit 'Limburg'. Het nummer 'Kwestie van Geduld', waarvoor schrijver en zanger Jack Poels zich baseerde op het verhaal van de film - is vanaf vandaag te beluisteren via alle kanalen, waaronder Spotify, iTunes en Apple Music.

In de film 'Kwestie van Geduld' heeft chef-kok Monica een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Noorbeek. Ze heeft alle banden met de provincie verbroken, zelfs haar naam veranderd en maakt nu furore met haar gerechten in een hotspot in Amsterdam. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen op een droomplek, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden. In het Limburgse dorp staat ze al snel oog in oog met haar jeugdliefde. Er blijkt door de jaren heen veel veranderd, maar nog veel meer vertrouwd te zijn dan ze had verwacht. Monica moet opnieuw kiezen: ligt haar toekomst wel echt in de grote stad?

Bekijk hier de videoclip van het nummer van Rowwen Hèze en Roxeanne Hazes. 'Kwestie van Geduld' is vanaf donderdag 20 oktober 2022 te zien in de bioscoop.

Geef een antwoord