Sounds Like You 2021

Featured Video Play Icon

​In het nieuwe en tweede seizoen van Sounds Like You, nemen Q-DJ's Mattie Valk, Marieke Elsinga, Domien Verschuuren en Kai Merckx het weer tegen elkaar op in de ultieme muzikale mensenkennis-quiz. In deze aflevering komt Marieke erachter bij welke muziek Domien zijn tranen de vrije loop laat, waarom Mattie vindt dat hij een karaoke-talent is en waarom de Zeeuwse Kai géén fan was van BLØF.​​​

Verschuuren en Kai Merckx het weer tegen elkaar op in de ultieme muzikale mensenkennis-quiz. In deze aflevering komt Kai meer te weten over de eerste liefdes van Mattie, Marieke en Domien en maakt hij kans Marieke van de nummer-1 positie te stoten.

In het nieuwe en tweede seizoen van Sounds Like You, nemen Q-DJ's Mattie Valk, Marieke Elsinga, Domien Verschuuren en Kai Merckx het weer tegen elkaar op in de ultieme muzikale mensenkennis-quiz. In deze aflevering kom je er onder andere achter hoe Marieke, Domien en Kai het liefst een romantische date night doorbrengen en welke muziek daarbij hoort.

In het nieuwe en tweede seizoen van Sounds Like You, nemen Q-DJ's Mattie Valk, Marieke Elsinga, Domien Verschuuren en Kai Merckx het weer tegen elkaar op in de ultieme muzikale mensenkennis-quiz. In deze beslissende aflevering is Domien de uitdager en kan hij Kai van de troon stoten als winnaar van seizoen 2. Maar weet hij in te schatten door welk liedje Mattie wegrent van de dansvloer, waar Kai het liefste luchtgitaar op speelt en wat de lievelingsmuziek is van de vader van Marieke?

Geef een antwoord