Spike Sports Report: GLORY Collision 3

Featured Video Play Icon

GLORY heavyweight kampioen Rico Verhoeven en K-1 kampioen Alistair Overeem staan tijdens GLORY Collision 3 voor het eerst tegenover elkaar. En tijdens de persconferentie konden wij al even volop genieten van de sportiviteit en de gedrevenheid van de twee vechtsport-iconen. Maar vergis je niet, Verhoeven weet wat er op het spel staat, en als het aan hem ligt zal Overeem niet de belt van hem veroveren. Overeem zelf is enthousiast om weer in de ring te staan, na zijn MMA-carrière bij UFC. Hij komt om te 'knokken' maar erkent dat het stress met zich meebrengt. Zal Verhoeven zich uit het veld laten slaan door Overeem?

Na zijn winst tegen Badr Hari heeft Benjamin Adegbuyi niet stilgezeten en is hij momenteel keihard aan het trainen voor zijn tweede gevecht tegen Jamal Ben Saddik. Trots is Roemeense heavyweight echter niet op zijn eerste gevecht tegen Ben Saddik, en is meer dan gedreven om het recht te zetten. Ook Donegi Abena is vastberaden om een statement te maken tegen Sergej Maslobojev na zijn meest recente verlies tegen Luis Tavares tijdens GLORY 77. Daarnaast heeft Michael Duut net als vele anderen de afgelopen 1,5 jaar de tijd genomen om aan zichzelf te werken en is met een gloednieuw team enthousiast om weer de ring in te stappen. Met zo’n gedreven card lijkt GLORY Collision 3 er nu al een voor in de boeken te worden...

Tot voor kort bereidde Rico Verhoeven zich voor op het verdedigen van zijn GLORY titel tegen K-1 kampioen Alistair Overeem. Echter moest Overeem zich vanwege een blessure terugtrekken, en heeft ‘The King of Kickboxing’ een nieuwe tegenstander; Jamal Ben Saddik. Ben Saddik. Het is niet de eerste keer dat Rico en Jamal tegenover elkaar staan; de stand tussen de heren is momenteel 1-1 en dat maakt GLORY Collision 3 een echte ‘grudge match’. Weet Jamal met zijn nieuwe trainer Mike Passenier de titel van ‘The King of Kickboxing’ te veroveren? Of is Rico met zijn opmerkelijke trainingen te snel voor de Vlaming?

Bol.com Algemeen
Bol.com Algemeen
Films en series
Films en series
Games
Games
Muziek
Muziek
Sport
Sport
Koken
Koken
Mode
Mode

Geef een antwoord